Hard, but happy bitrhday

Not another #HAPPYBIRTHDAY post!

Prvo leto uradnega obstoja, na 15 let podlage – ko sem prvič v srednji šoli na vprašanje “kje želim nadaljevati svojo karierno pot” v hecu odgovorila, da bom uspešna poslovna ženska. Zakaj v hecu?

Ker se mi niti sanjalo ni, kdo sploh želim postati in s čim se bi preživljala. Ta poved me je spremljala do konca srednje šole in tako se je usedla v podzavest, kjer je začela zoreti. In dozorela je. Februarja 2021 sem ustanovila podjetje – juhej!

Danes, leto dni kasneje, z vami ne bom delila klasičnega happy birthday prispevka  #1anniversary.

Prevečkrat berem kako super, krasno in uspešno prvo leto je preživelo podjetje in premalokrat berem o borbi za preživetje, s katero se je podjetje prav tako soočalo. Vsak, ki se je že podal na samostojno podjetniško pot ve, da prva leta obstoja niso enostavna. So zabavna, so poučna ampak so tudi prekleto težka in polna izzivov, s katerimi se pogosto soočamo prvič.

Danes, leto dni kasneje, ne pišem zgodbe o uspehu, ki se je začela v garaži iz ničle. Pišem zgodbo o borbi, ki se začne tam, kot večina teh istih zgodb, o katerih beremo in poslušamo – v minusu, z ogromno odrekanja in vlaganja.

Vsaka znamka vstopi na trg kot ne-znamka, z nič prepoznavnosti in nič ugleda. Uspeh sledi vztrajnosti.

Hvala vsem, ki me podpirate in verjamete vame. ❤ Happy birthday Podstrešje idej!

#firstbirthday #1birthday